kosemat/helgemat. Ikveld har vi invitert til familiekveld med søsken ( svigersøsken ) og nieser og nevøer, barna får barnemeny ( pølse og pommesfrites ) og vi voksen skal kose oss med Elg Bourguignon, til dessert er det gele og vaniljesaus til barna og panna cotta til oss voksne
Rør smør og sukker lyst. 250 g romtemperert smør. Sikt sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Rør i eggene, ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg
Men så kom jeg på at jeg hadde ei elgsteik i fryseren. Pulled elg. Takk til elgjegere i Rissa for deilig kortreist kjøtt, takk til epletrærne mine for eplemost i glass og i saus, og sist men ikke minst hyggelige middagsgjester
Brun elgkjøttet og løken i litt smør. smør til steking. smør til steking. Gryterett med elgkjøtt - nok til 2 eller til 1 i to dager. 400 gram elgkjøtt (grytekjøtt, biffkjøtt) i strimler. 400 gram elgkjøtt (grytekjøtt, biffkjøtt) i strimler
De har lammelår nå som faktisk er små- ikke overmaipulerte bodybuilderlam med lår lengre enn en gaselles, og disse er sinnsykt mye mørere enn de vi er vant med å kokkelere med
Rør smør og sukker kvitt og luftig. 500 g smør. 500 g smør. Når eg først bakar, bakar eg ikkje små kaker. Mor Monsen-oppskrifta er ei god gamal som eg har dobla for å fylle langpanna som høyrer til komfyren
smør til steking. • La det koke til kjøttet er mørt, i ca. smør til steking. 800 g romtemperert innerlår av elg. • Strimle kjøttet i 1,5 x 5 cm lange strimler og stek dem i smør. Les mer om kokeboken Elg & co her 6 porsjoner Tilberedningstid. 800 g romtemperert innerlår av elg. 5 cm lange strimler og stek dem i smør
Smør og sukker røres hvitt og luftig, hvetemel siktes i og det hele røres sammen. 125 gr smør el marg. 180 C til gyldenbrune 12-15 min 125 gr smør el marg
Visp smør og sukker til lys, porøs smørkrem. 150 g smør, romtemperert. 150 g smør, romtemperert. Jeg doblet oppskriften og stekte kaken i stor langpanne
Varm en panne med litt olivenolje og smør. Mor og datter ble solgt på Bondens Marked denne helgen. Tilsett rosmarin og hvitløk for å krydre oljen/smøret
Rør smør og sukker hvitt. Bland eggeplommer, mel, bakepulver og sitronskall i smørkremen. Smelt smør. Pensle langpannen med smør, og dekk bunnen med bakepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.