Disse amerikanske sjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak
8 herlige små kaker4 ss myk margarin55 g sukker1 stort egg85 g hvetemel1 ts bakepulver1 ss kakaopulver55 g kokesjokolademelis til pyntSett ovnen på 190 grader Ha i margarin, sukker, egg, mel, bakepulver og kakaopulver i en stor boller og visp det sammen med håndmikser til det så vidt er jevnt. Bryt sjokoladen i åtte like store firkanter og legg en bit på hverFordel resten av kakedeigen over og stek dem i 20 minutter La kaken hvile i 2-3 minutter før de serveres varme, drysset med siktet melis og kanskje litt vaniljeis til. 4 ss myk margarin. 2-3 minutter før de serveres varme, drysset med siktet melis og kanskje litt vaniljeis til
Her er enda en oppskrift hvor jeg bruker mandelpulpen = mandelmassen som blir igjen etter du har laget mandelmelk og jeg vet mange av dere ønsker oppskrifter med mandelpulp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.