Popiah tod (korriger meg gjerne på stavelsen her, da jeg har sett så vanvittigmangevarienter der ute) som er en thailandsk type vårrull minner mye mer om det man vil få servert på restauranter i Norge
Fikk en stor bærepose med plommer her om dagenav svigers. Det kommer litt inlegg pø om pø her , men tar med meg dataen på ferie til Norge på onsdag så forhåpentligvis blir det litt tid til blogging da
Det var både kjapt og enkelt og nå gleder jeg meg veldig til å smake på den For å lage ost må du ha noe som heter Osteløpe som selges på Apoteket , eller du kan bruke noe som heter Vegetable rennet tablets som du kan kjøpe her på Cheesemaking
For å lage ost må du ha noe som heter Osteløpe som selges på Apoteket , eller du kan bruke noe som heter Vegetable rennet tablets som du kan kjøpe her på Cheesemaking
Til biffen serverte jeg ovnsbaktpaprika og cherrytomater, stekte asparges og gratinertpotetmos. På vei hjem fra jobben i dag grublet jeg på hva jeg skulle ha til middag
Det ble pulled pork igjen i dag. Pulled pork. Så fantastisk godt. Etter at vi laget pulled pork for første gang, se oppskriften her, har jeg desidert fått en ny favoritt
Men husk at tørkede urter bør være ferske hvis de selges i plastposer, som de ofte gjør. Popo. Gigantes (hvite bønner i fantastisktomatsaus), lokal vin (rød og rosè) salat, tzatziki, Zouropi (mineralvann) og et utallandre retter som kom på løpende bånd
Alt du må gjøre er å tenke positivt hele tiden, dag for dag. Jeg har en fast morgenrute. Nå blir det en liten tur på buttikken, jeg trenger nemlig lørdagsgodteposen min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.