MAGNUS TVEDT ØRESLAND/MATPRAT. 150-200 gram benfritt kjøtt. 1 lammelår ca 2-3 kg. Demp øyeblikkelig temperaturen til 100-80 grader og la det stå i ca 3 timer. Personlig mener jeg det er helt klart best når det er rosa, og det vil da være perfekt å ta det ut på 63-64 grader. Pakk det inn i sølvfolie og et håndkle og la det hvile i 30-60 minutter. Noen ønsker å ha det gjennomstekt, og da er det mellom 68-70 grader. 3-5 dl kraft fra langpannen. Kok opp lettsaltet vann, og kok rosenkålen i 4-5 minutter. 2013 - 10. ca 2-3 kg Løk grovkuttet. 3-5 dl kraft fra langpannen
————-. TwitterGoogleFacebookPinterestE-postSkriv utLik dette. I helgene lager jeg gjerne en kake. Det er alltid godt med kake – men det er også hyggelig å lage kake sammen med datteren min Mille på 10 år
Liker du å spare penger. Isåfall er det tid for ett lite tips til julebaksten. Jeg begynner å få en anselig samling av bakeutstyr, og siden det bakes ganske mye og jevnt i huset her, så går det også litt ingredienser
Før i tiden var hvalkjøtt billig hverdagskost, selv om hvalkjøttet var både elsket og hatet da også. Jeg er en av dem som elsker det, men det har blitt vanskelig og få tak i og ferskt hvalkjøtt"
) Den er også melke-, gluten-, sukker- og eggefri. Huset skal vaskes, skjorter skal strykes og mat skal lages… Med en liten babygutt som ikke spiller på lag og en uplanlagt tur i barnehagen for å skifte pod har dagen bare rast fra meg
Gir tre-fire små eller to store porsjoner. Sola varmer, det holder med en skjorte for å gå ut, det er fremdeles lyst når vi spiser middag, katta har løpetid
- kr. Om du ikke vil/kan/orker å lage egen bunn, finnes det ferdig frosne bunner til 10-15 kroner. Du bruker 1 minutt på å kutte 2-3 ferske poteter i litt tynne båter (med skall selvsagt). Du finner disse, året rundt, ofte til 20-30 kr. Men om du er i butikken tidlig nok, finnes det fortsatt kneip til 5-10 kroner stykke. 30,- kr. 40,- kr. 25,- kr. 35 ,- kr. 45,- kr. 35,- kr. 235,- kr. 2-3 ferske poteter
“eg er ein nerdete student”-stil som eg kjøyrer nå. Eg elskar den friske mintfargen, tenkte det ville blitt fint om eg hadde ei mørk skjorte under genseren, det er i hvert fall slik den blir stylet i heftet
Jeg har gått der pga bekkenet i graviditeten, Tobias pga låsninger og Magnus var første gang forrige uke pga “vond arbeidsrygg” og det viste seg at han også hadde x-antall låsninger
Jeg drikker mest melkekaffe, mens Magnus drikker vanlig sort kaffe. ★ Når man skal røre smør og sukker i deigen som skal på toppen – bruk kjøkkenmaskin med “K-spade” (Grind) for at resultatet skal bli best mulig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.