Inneholderannonselenker. mai-fargene. Hei igjen dere. En klassisk ostekake slår an ved alle anledninger. Til å lage denne ostekaken har jeg brukt formen som heter Bake it Easy, som er min favorittform når jeg lager alle varianterostekaker og fromasjkaker
Dette er en liten vri på den klassiske bløtkaken med krem og jordbær. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
K. i. n. e. s. k. d. u. m. p. l. g. r. o. a. v. t. b. j. S. M. f. D. å. h. ,. ø. –. y. W. w. c. 2. 0. 4. 1. 5. æ. /. (. ). B. L. P. 7. Y. F. J. A. I. @. #
Maieller ikke, tar det ikke lange tiden å lage et brett med pikekyss. Kaker. Mai pikekyss. De er fine å pynte en kake med, eller bruke det som borddekor
Snart feirer vi nasjonaldagen, og da kan det være lettvint med en god dessertetter festmiddagen. Da kan det være kjekt med en dessert som ikke trenger lang tilberedningstid
mai også, vi skal kose oss med disse i dag – lillelørdag og greier. Neida, pølse og is hører til på denne dagen, men jeg liker jo begge deler og har tross alt en sunn matblogg, så da er det selvfølgelig dette jeg servererdere
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
mai, i Norges farger, rødt, hvitt og blått. Bland kakaopulver og varmt vann. mai, Norges nasjonaldag. mai cupcakene er toppet med hvit smørkrem, jordbær, blåbær og det norske flagget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.