Visp eggehvite og sukrin til helt stiv marengs, sammen med litt salt og eddik. mai synes jeg. Slå av ovnen og sett en sleiv i ovnsdøren slik at den står på gløtt
Den er kjempegod og laget på litt av det samme prinsippet som denne. Du kan også ha mindre alkohol, f. Vær uansett forsiktig når du spiser dette, og gi beskjed til gjestene dine hva du har oppi
PRØV OGSÅ VÅRE ANDRE RULLEKAKER. To av kollegaene på den nye jobben min hadde oppdaget at jeg likte å bake, og lunsjen var full av bakehint i dagene før det kommende avdelingsmøtet
Denne varianten er både glutenfri og sukkerfri. Rullekake eller Swiss-rull som min mor gjerne kaller det, er en lettvint å grei kake å lage i en fei dersom uventede gjester melder sin ankomst
Fyll mangokrem i rullekakenog pynt med mangopuré. Visp egg og sukker til eggedosis. Rullekake er noe som går fort å lage, det er bare litt flere prosesser med den
Men, som en del av kjøkkenhobbyen min elsker jeg også å bake og dekorere kaker. mai, dere. Jeg har sydd sammen oppskriften fra flere andre, og ble temmelig fornøyd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.