Riv parmesanen på fint rivjern og ha i kjøttfarsen sammen med salt og pepper. Finhakk vårløkeneog bland sammen med egg og karbonadedeig med deigkrokene til mixmasteren
Smak til med litt salt, pepper og sitronsaft. Hjemmelaget majones lager du raskt med en stavmikser. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til majonesen er ferdig
Rør alle ingrediensene godt sammen og smak til med pepper og presset sitron. Nydelig dressing til kylling, lam, pølseretter og godt som dressing på enkelte salater
Det er ganske enkelt panert kylling toppet med tomatsaus ogparmesan. Smak til med salt og pepper. Sett over en stekepanne på medium til sterk varme med litt olje
Majones er utrolig godt, og hjemmelaget er enda bedre Hjemmelaget majones er enkelt å lage, men nå er det nå en gang slik at alt er enkelt når man har gjort det noen ganger
♥ Ekte parmesan er produsert i Nord-Italia og er alltid merket med "Parmigiano Reggiano. Men jeg synes bakst med ost er så godt at jeg vil ha det med på bloggen likevel
Jeg vet ikke med dere, men jeg er veldig glad i majones på diverse pålegg, og spesielt aioli er jeg svak for, men jeg syns de fleste majonesene blir fryktelig fettete og eggsmaken er bare kvalmende, syns jeg
Jeg kjøper i hvert fall aldri tuber med "ekte majones" basert på soyaolje og krydret med både sukker, fargestoffer, konserveringsmiddel, fortykningsmiddel, og surhetsregulerendemiddel (uff, det var mange midler)
Noen ganger blander jeg den med pesto eller har ekstra krydder i. Majones bruker jeg mye, både til frokost og middag, blant annet bruker jeg den som en saus på kjøtt og grønnsaker, enkelt, greit og godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.