2-3 ss smør, smeltes2 ss hvetemel, rør inn i smøret, spe med melk og rør godt til passe tykk sausTilsett 1 ts revet muskatnøtt, 1 ss grov sennepsalt/pepper etter smak1 neve hakket dillKok opp og tilsett de kokte poteteneServeres til stekte kjøttpølser eller røkelaks, veldig godt det også 6 poteter
Makaroniformen serveres med en råkostsalat, kokte grønnsaker, og noen bruker kokte poteter. I alle fall er det en rask og enkel middag laget med ingredienser som man vanligvis har i heimen, og det kan være skikkelig kjekt i disse travle førjulstider
Jeg fortsetter med veganske retter, og i går testet jeg ut å lage veganske pølser. Jeg valgte å bruke rispapir (sånn du bruker til ferske vårruller) som “skinn” til pølsene, og etter min mening fungerte det veldig bra i tillegg til å være en skikkelig kreativ løsning *klapp på egen skulder*
Jeg serverte denne med bakt potet og rødkål. Pølse og brokkoli gratengLammeburger med fetaostDel på. Her er en rask variant på den dagligdagse kjøttpølsa, som gir den en ny dimensjon
En enkel, lettlaget og kjempegod søndagsmiddag med mange gode smaker. De salte kotelettene og den søtlige maissausen passer veldig godt sammen med de smakfulle cherrytomatene bakt med basilikum og vårløk
Tilsett hakkede tomater, tomatpure og vann og smak til med salt og pepper. Bland Amerikansk grønnsaksblanding med den nykokte makaronien og hell over i en stor form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.