periodei vår, og har derfor ikke tatt bilde av denne utmerkede makrellretten,. Du kan godt grillemakrellen, den trenger ikke paneres som beskrevet under her
Rens ogfiletérfisken. Lag noen snittiskinnet. Kok dem møre, hell av vannet og damp dem tørre. Noen liker å fjerne alle ben, mens andre fjerner bare hode og hale
Vi hadde deilig stekt makrelltilmiddag en dag iforrige uke, vi stekte opp mer enn vi orket spise, la resten i kjøleskapet og lagde makrelli tomat, super enkelt og godt
Deiligebrødskiver toppet med makrelli tomat, litt remulade, syltede agurker og salt/pepper. I dag sitter jeg her hjemme og sender ut søknader tilpotensiellearbeidsgivere
Makrell er høyt skattet i det japanske kjøkken og egner seg veldig godt tilsushi. den iriseddik med mirinog den kan benyttes som topping på nigiri-sushi, maki, som
Makrell er supersunn ognaturlig mat. makrell med gremolata og grønn salat. Den er villog vakker. Dette girmakrellen en flott proteinstruktur, den er "fast ifisken" som visier
Og la oss kaste overtroen om makrellog det brune kjøttet ovebord, det er lenge sidenkrigen. Varmrøkt og kaldrøkt går unna, men makrell er så mye mer enn det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.