Kremen er en sjokoladeganachemed appelsinsaft og skall av appelsin. Sjokoladeganachemed appelsin. Kjør med stavmikser til ganachen blir blank, og tilsett smøret
Det finnes jo brune egg ogmed de små sorte prikkene synes jeg de så litt like ut. Sett derfor hele boksen i en kjele med kokende vann i god til før du lage makronene
Sjokoladeganache. Vent til ganachen akkurat er fin å smøre på makronene. Makroner er som kjærligheten. Vend dette inn i marengsen med store tak og en slikkepott
Ha over ganacheog pynt med frosting, mokkabønner og Toffee ( eller annen ønskelig pynt). I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Bland så kefir inn i smør-og eggblandingen i omganger med det tørre. Hell sjokoladeganachen over kaken, begynn på midten og la den renne nedover sidene
Eg kan ikkje sei noke anna enn at eg er veldig fornøgd med å ha laga sukkerfri, mager, fyldig karamellsausOGsjokoladesausmed såpass få ingredienser, som er så rask og lett å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.