Grovbrødene er navngjetne i minst fire norske fylker, og jeg tror jeg kunne levd utelukkende på ferskt brød bakt av mamma med Bremykt og Jarlsbergost i årevis uten å klage en eneste gang
Etter å ha krøpet tidlig til køys i går kveld, våknet jeg frisk og opplagt før kl 08. 00 i dagtidlig. Det er verre medmin kjære, han er potte tett, feber og slett ikke i form, stakkar på bursdagen sin
Resultatet ble et saftig og godt grovbrød. I går hadde jeg lyst til å prøve ut noe nytt. Hva skjer om jeg blander lavkarbo mixen til Toro med havrebrødet til Toro
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledninger i oppveksten. ) Den passer utmerket til barnebursdag, kirkekaffe eller helgekos, er stor nok til mange og har klassiske, gode smaker
De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
Mmmm hva er vel bedre enn lukten av ferskt brød eller rundstykker. Når jeg våknet i dag scrollet jeg meg gjennom instagram som vanlig og så noen hadde laget rundstykker
I dag bakte mamma en veldig god eplekake. 1. Mammas eplekake. Hei. Jeg spurte henne om jeg kunne få oppskriften så jeg kunne dele den med dere, og det fikk jeg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.