Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledninger i oppveksten. ) Den passer utmerket til barnebursdag, kirkekaffe eller helgekos, er stor nok til mange og har klassiske, gode smaker
- Ha så opp i gjær, salt, sukker og lunken vann og melk. Denne oppskriften har jeg arvet fra mamma. - Sett på kjøkkenmaskinen på medium hastighet og la deigen eltes i hvert fall 5 minutter
Stive nakkemuskler må til pers med varme og (litt tøffere) massasje (enn på formiddagen). I mens storesøster er på klassefest er Villik’en hjemme med mamma’n sin
desember og jeg kjenner julestemningen sniker seg innpå meg. Jeg har eksamen om to dager og burde egentlig lese til den, men det fristet mer å bake boller
er det bare å få ham på sjøen, men pass på at han og fileterer fisken til deg,. Mammas Fiskekaker. Og endelig fikk jeg fiskekakene like gode som min mor
Jo lengre denne gryten får stå og trekke, jo mørere blir kjøttet. Du kan med fordel lage den dagen i forveien og bare koke den opp og la den trekke 10 minutter rett før du serverer den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.