Eggeplommer i smørblandingen / Egg yolks in the buttermix Tilsett mel, bakepulver og sitronskall / Add flour, bakingpowder & lemonzest Vend forsiktig i eggehviter / Fold in the eggwhitesStrø over perlesukker og korinter / Sprinkle over pearl sugar and currantsFerdig
Hos oss så innledes alltid julens bakst med serinakaker og pepperkaker. Serinakaker fordi de er så enkle, pepperkaker fordi vi alltid skal driste oss til å lage pepperkakehuset litt finere enn i fjor
Sikt inn det tørre i eggedosisen og rør inn smeltet smør/sjokolade og vann. Hell røren i en smurt form, 22-24 cm i diameter, og stek i ovn ved 180 grader i 40-45 minutter
Jeg hadde bursdag idag og det måtte selvfølgelig feires med kake. Mamma lagde horn med sjokolade som er fast bakst på min bursdag, og jeg lagde mammas hjemmelagde daimiskake
Mammas fromasjkake. 13. 10. 2014 kl. 19. 08 i. Kaker og annet godt. Én kommentar. Når jeg var lita ville jeg alltid at mamma skulle bake denne kaken til meg når vi skulle feire noe
Dryss på kanel og sukker/perlesukker. 2 1/2 dl sukker. Hell røren i en rund form 24-26 diameter. Stekes på 200 grader i 35-40 minutter. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 2 egg 2 1/2 dl sukker
Rør smør/margarin og sukker hvitt. 100 g smør/margarin. 3-4 store epler. Dytt eplebitene ned i røren, stekes på 175-200 grader i ca 30-45 min (avhengig av ovn). 100 g smør/margarin. 3-4 store epler
Gro's serinakaker. 300 gram tine meierismør (Margarin duger også, men smaken blir bedre med smør)2,5 dl sukker1 ts vaniljesukker1/2 ts hornsalt2 egg8 dl hvetemel. Del så skiver bortover med kakene, ca 1/2 cm tykkelse. Stek dem i 10-12 minutt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.