Visst du vil ha mer smak på isen kan du bruke kokosmelk som gir den en mer tropisk smak og toppe den med peanutter og grovhakket sjokolade, eller det du måtte ønske
Om du vil se hvordan manlager ertestuing av enten tørkede erter eller av erter på boks eller frosne erter kan du trykke HER, gul ertersuppe finner du HER
Så da får man tid til andre ting imellomtiden. Ikke så mye at det kommer vann oppi røra da. Den tar lang tid, og er ingenting for klønete meg å drive på med
Ok du vet hvordan man får erfaring. Bedre med forlite enn for mye. Dette må krydres fra bunnen, men ta alltid med i beregningen at det er salt både i buljong og kraft
Lett som en plett, sunnere og mye bedre. Smak til med litt sitron og salt. Her har du min oppskrift, om du vil ha Aioli knuser du bare litt hvitløk etter smak og tilsetter
Når eg satte i gang med å lage snickers ostekaka sniktitta eg litt på tre av mine tidligere oppskrifter som eg har fått enormt mange gode tilbakemeldinger på
Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate. Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen
Der ble den gode pizzaen med i bakgrunnen, det var selvsagt fordi jeg ville friste dere mere. Hell over i bollen med det tørre, og tilsett melk litt etter litt
Kaken kan også lages sukkerfri, da erstatter du sukkeret med sukrin gold som passer ypperlig i kakebaking, men husk at sukrin er dobbelt så søtt, så da må mengden halveres
De inneholder masse bra næringsstoffer (folat, kopper, fosfor, jern, magnesium, molybden og mangan) i tillegg til at det er en fin proteinkilde som i tillegg er dyrevennlig
Det er mange gode grunner til å spise chilli. Inneholder stoffer som bekjemper kreft Motvirker magesår Booster forbrenningen Godt for hjerte Bra for fordøyelsen Den er anti inflamatorisk Godt for immunforsvaret Og inneholder stoffer som virker smertestillende Personlig synes jeg det bare er veldig forfriskende, det føles godt å starte dagen med en chillishot
De som følger meg på Snapchat så i dag det som skulle bli et bananbrød, men så skjedde det som ofte skjer når man ikke følger noen oppskrift - det ble noe bedre
laget av to ruller. Fukt fingrene med sukkerblandingen så tangen ikke fester seg til fingrene dine. Du kan velge om du vil dyppe de i litt sesamfrø for å få litt annen tekstur og smak, Wasabi bruker jeg å blande i soyasaus, men det er opp til hver enkelt hva man liker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.