God dag alle sammen, og velkommen inn i en ny uke. kjøttfri mandag. Etter en helg med en del festeligheter, alkohol og god mat, er jeg mer enn klar til å være like flink som jeg var sist uke, både når det kommer til sunn mat og trening
Søtpotet og karbonadedeig tror jeg er en av de absolutt beste kombinasjonene jeg vet om. Vi spiste en veldig god middag etter turen vår i går, og den tenkte jeg dele med dere i dag
)Burger med linser og bønner,servert på godt surdeigsbrød,med myk løk på toppen. Kjøtt-fri mandag er igang i Bakkely,vi har hatt vår første vegetarburger,eller,"Vegonade" (karbonade-vegetar
Lovet dere oppskriften på denne, og jeg må bare si tusen takk for god oppskrift suntoggodt♥ Det kan vel ikke bli enklere å få i barna våre fisk enn å lage en slik grateng som dette selv om både Max og Leo er glad i laks på tallerkenen
raspet, kokt, bakt, stekt, most – og ikke minst så har jeg laget mange deilige desserter med den. Skjær (søt)poteter og gulrøtter i tynne skiver, legg lagvis i en ildfast form med litt salt over
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Ha sausen over på rene og tørre glass. Ved å ha sausen over på "nykokte" og varme glass kan du øke holdbarheten av sausen betraktelig, såfrem glassene er helt tett og får stå kaldt
Dette er første forsøk, så kan hende det kommer ny og forbedret versjon senere. Jeg vet ikke hvor vellykket den blir om du lager den med kun veganske ingredienser, men Vegetarbloggen har oppskrift på vegansk oreokake
Thailandsk Green Curry med masse grønnsaker og kikerter. Søndag i dag, men kjøttfri mandag i morgen. Ha green curry paste i en egen kjele og stek den i cirka ett minutt før du tilsetter kokosmelk
Uansett ka ej gjor så ville vekta ikke bevege sej, og når man he vore så streng med dietten som ej he vore så blir det fort mye fustrasjon inne i bildet
Husk at kefirkorn som har vært i dvale, kan trenger litt tid for å komme igang, dvs at de første par fermenteringene kan gå litt saktere og kefiren blir ikke så potent
Polenta er et glutenfritt mel som man kan lage til en tykk og gul maisgrøt. Jeg hadde hverken smakt eller laget noe med det før, så dette ble første gang – men definitivt ikke siste
Riktig god uke og takk for at du titter innom. Når smakte du falafel for første gang. I dag tenkte jeg å servere en vegansk rett i anledning “Meatfree Monday” – Kjøttfri Mandag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.