Det er jo bare å smøre inn med noe seigt, klissete og skinnende. Du kan regne med et par svetteperler når du tygger i deg dette, men det er jo bare godt
Jeg må bare fortelle dere med en gang, at dette er helt fantastisk, og det smaker helt. Jeg vet hvor vanskelig det er å holde seg i flettene når lørdagskvelden er her, og derfor skal jeg gi dere et supertips til en litt sunnere snacks
And med portvin, honning, ingefær ogchili er en knallkombinasjon. Men egentlig før du begynner med kjøttet, ta chilien opp av vannet og putt den i blenderen med så mye av vannet du trenger for å lage en pasta
Fyll opp medchili con carne, putt i litt ost og guacamole, så har du en velsmakende middag. Skjær paprika, løk, hvitløk og stek de i en panne med litt smør/olje
Hell i tomater, tomatpuré, vann, honningog bønner (hell av vannet på kidneybønnene og kikertene, men ta vare på vannet til kikertene til i morgen, da skal jeg gjøre noe morsomt med dette
Stek det til det får litt farge, og ha det så over i kjelen sammen med grønnsakene og løken. I kveld har vi vært på Jacobs og hentet pølser og pålegg som vi lagde på kurset på lørdag
Smak til med salt og pepper, og ha i en boks medchilibønner rett før servering. Skjær, løk, hvitløk, paprika ogchili (fjern frøene) i smått, og surr de i litt olje i pannen til løken er myk og blank
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.