Mandelkulermed kanel og rosin er enkelt å ta frem til kaffematen. De smaker best når de er avkjølt (rett fra kjøleskapet), og de smaker veldig godt med et glass cashewnøttmelk
Jeg måtte jo lage noe av restene til mandelmelken , hva pleier dere å gjøre med restene. mandelpulp - restene fra mandelmelk1,5 dl gojibær6 dadler1 ts lucuma1 ts kakonibs1 ss kokosolje1,5 ss kakaokakao, sesamfrø eller kokosmasse til å rulle kulene i
Mandelkulermed kanel og rosin (uten steking). Kokosnektar er kanskje det mest «uvanlige», men det kan fint erstattes med lønnesirup, honning eller annen søtning om du ønsker det
Mandelkulermed kanel og rosin (uten steking). Dette er nydelige sjokoladescones med kanel og smør. Scones er også stort sett uten søtning, med unntak av disse
Hell av vannet og ha mandlene i en blender sammen med 1 liter vann, dadler, en klype salt og vanilje og kjør det godt sammen. ) < Veldig godt å bruke i havregrøtRestene av mandelmelken har jeg laget mandelkuler av som du kan se på bilde - oppskift kommer 2 dl mandler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.