200 g
meierismør, deles i biter og piskes inn i den oppkokte eplemosten, viktig å ta kjelen av platen når smøret piskes inn. Sett kjelen over platen igjen, men viktig at det ikke koker.
Tilsett saften av 1/2 sitron
Hakk persille og estragon og tilsett dette i smørsausen
1 squars,
deles på langs og smøres med olivenolje på begge sider, stekes i grillpanne eller vanlig stekepanne
2 ss
hakket bladpersille
1 sitron,
saften + revet skall av sitronen
Persille og sitronsaft og skall blandes med 1/2 rull med hvit geitost som rulles inn i den stekte squarsen, legg noen blader frisk spinat og basilikum inn i rullen, og dette serveres kaldt til laksen.
Ekstremt enkel og knallgod saus til fisk. Kok inn kraften til halvparten, og rør inn smør i terninger. Sausen skal smake ganske kraftig, og du trenger ikke så mye pr person
Vi serverte med kokt brokkoli og røde cherrytomater. I disse dager forbereder vi en ny kampanje, og denne gangen er premien noe du kan nyte godt av – uansett hvor i landet du bor
Legg en god spiseskje medsmørsausog blandet salat midt på tallerken. For å kicke smaksløkene toppet jeg med en smakfull persilleolje, friske granateplekjerner og ristede cashewnøtter med wasabi
Anrett laksen på nydampet kål og topp medsmørsaus. Krydre lakseskivene lett med salt og pepper. Del kålen i to og fjern den tykke midtstilken, skjær kålen i grove strimler
Skjær skiver av smør med en ostehøvel og fordel over fisken. Det er mange oppskrifter på helstekt kveite på nettet, og jeg tok utgangspunkt i noen av dem
panna, begynner en serie arbeidsoperasjoner med koking og steking som må klaffe. på tid, men med god timing i varmebehandlingen av hver enkelt ingrediens, kan
Her er min oppskrift på flyndreruller ogsmørsausmed reker. Nå vil nok denne oppskriften fungere med annen hvit fisk enn flyndre også, men det er flyndre jeg har brukt her i denne oppskriften
Du kan også godt steke denne med skinnet på, da filetene blir ganske tynne. Den er nok ikke så lett å få kjøpt, men har du en fiskebutikk i nærheten kan du høre med dem
Tilbehøret er en enkel smørsausmed et hint av karri (kan droppes), stekte partypoteter, vårløk og grønne erter i friske urter av gressløk, persille og litt dill
Strø over rikelig med hakkede urter og hell på den lune smørsausen til slutt. Steik med den sida som skinnet satt på ned, og steik til fisken nesten er gjennomsteikt
Utifra fargen og litt på lukt så tror jeg denne vinen var rett og slett litt overmoden, men storheten kom fram i smaken og må si meg meget fornøyd med matchen mot syren i tomatene,mineralske asparges og parfymerte basilikumen i tillegg til smørsausen
Ha så i smør og smak til med salt, pepper og sitron. Denne forretten er veldig god og enkel å lage. Ha så på fisken og pynt med litt salat ogbalsamicoglace
I dag har jeg stekt laksen i smør på stekepannen og den serveres med strimler av gulrøtter, fennikel og pastinak som er kokt i appelsinlake og en syrlig saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.