Mandellaks med smørsaus og squarsruller!
Bentes Matblogg
Bentes Matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg hel laksefile med skinn
  • salt/pepper
  • 3 ss mykt smør
  • 3 ss søt grovkornet sennep
  • 1 1/2 dl mandelspon
  • 3 ss hakket bladpersille
  • 150 g revet parmesan
  • 1 stor pose fersk spinat
  • 2 ss smør
  • 2 hakket hvitløk
  • litt revet muskat
  • salt/pepper
  • 1 dl eplemost eller eplejuice, kokes inn litt
  • 200 g meierismør, deles i biter og piskes inn i den oppkokte eplemosten, viktig å ta kjelen av platen når smøret piskes inn. Sett kjelen over platen igjen, men viktig at det ikke koker.
  • Tilsett saften av 1/2 sitron
  • Hakk persille og estragon og tilsett dette i smørsausen
  • 1 squars, deles på langs og smøres med olivenolje på begge sider, stekes i grillpanne eller vanlig stekepanne
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 sitron, saften + revet skall av sitronen
  • Persille og sitronsaft og skall blandes med 1/2 rull med hvit geitost som rulles inn i den stekte squarsen, legg noen blader frisk spinat og basilikum inn i rullen, og dette serveres kaldt til laksen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.