jeg har aldri vært noe særlig glad i Waldorfsalat- før jeg fikk denne oppskriften. Altså. Denne er det ikke stangselleri i- og kan hende at det er grunnen
Her kommer en enkel og god oppskrift på waldorfsalat. Waldorfsalat er en blanding mellom syrlige, friske og søte smaker fra ananas, eple og drue og fyldig, kremete smak fra dresssingen
Det er ikke kalkunmiddag eller koldtbord om det ikke er waldorfsalat, og siden vi i dag lager kalkunmiddagen vi ikke laget på nyttårssaften, er det dags for oppskrift
Spør du meg, et fullverdig alternativ til tradisjonell waldorfsalat, og så enkelt da. Waldorfsalat er godt sammen med alt kjøtt, men er spesielt en slager sammen med kalkun
It came to me the other day, when I was making dark chocolate ice-cream and made a dark chocolate syrup for the ice-cream base, and I thought why not try to blend this with my favorite frosting, “Manuela’s fluffy vanilla frosting” that you can find here
Hi Everyone, It’s Thursday and this means another episode of Manuela’s Diner on my Youtube Chanel, Thanks for all your lovely comments you leave on my Youtube Chanel, it makes me happy to hear you guys love the Baking Serie on my Chanel
3 stilker stangselleri - skjæres i skiver1 eple - i små biter60 gram valnøtter - grovt hakket50 gram druer - deles i 2dressing - ingrediensene kjøres sammen i blender
I’m off to catch the plane to Atlanta, but I will be back with a new episode of Manuela’s Diner already next week, were i will make some delicious summer treats
Anne's Waldorfsalat. Det er nyttårsaften og da må man selvfølgelig ha waldorfsalat til kalkunen. Jeg spiser waldorfsalat hele året for jeg mener at det kan spises til alt
Waldorfsalat passer perfekt til koldtbord eller til svineretter. Som barn kan jeg huske at Waldorfsalat var det verste jeg visste, men nå er det noe av det beste jeg får på et koldtbord
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.