FacebookTwitterSkrivutMerE-postGoogleRedditLinkedInPinterestLik dette. Dutrenger. Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen. Så da ble jeg veldig imponertover meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekund og dukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det mye på vår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Min påstand er at uansett hvor du bor- så kan du ha et slikt røykeri. -)), røkt naturfermentert ost og røkte kyllingpølser på menyen i tillegg til røkt laks
(Overnight oats kan selvfølgelig også nytes som lunsj/kveldsmat eller hva du nå enn måtte ønske - uansett er dette et sunt, vegetarisk og digg lite måltid)
Denne gangen skal jeg dele oppskriften på en litt annerledesnachos-rett. -Maria Ca. Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (dufinner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.