Pizza med røykelaks/ørret og crème fraîche0 kommentarerPosted on 18. 01. 2019 kl. 08. 1218. 2019. Dette er min absolutte favoritt pizza, anbefales å forsøke jeg vil tippe du blir positivt overasket
PizzabunnPizzasaus1 beger cremefraiche1/2 - 3/4 finhakket rød chili1/2 finhakket hvitløktimiansalt og pepperPizzafyll3 kyllingfileter i biter eller kyllingkjøttdeig100 g bacon i biter1 rødløk i båtercherrytomater delt i skiverhakket basilikumrevet ost Bland ingrediensene til pizzasausen først, smak til med salt, pepper og timian. 1 beger cremefraiche
Kyllingform CremeFraiche servert med «baconris». 1 kyllingfilet pr pers ( eller 2-3 kyllingindrefileter), ½ l lett cremefraiche (cf) til koking, ca 2-3 never med hakket spinat( den kan gjerne være frossen), 1-2 vårløk, ost til topping, cherrytomater, litt fetaost og evt oliven
Fløtegratinert fisk med ost og crême Fraiche 2017-07-27 10. Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage
ett cremefraiche. 1/2 - 3/4 boks lett cremefraiche. Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Tilsett hvetemel, bakepulver, vaniljeekstrakt, kanel og cremefraiche. Mor laget eplekake med creme fraice når jeg var yngre og jeg husker at den var kjempegod
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.