Marinert indrefilet av okse, servert med soppsaus, potetpure, smørdampa asparges og gulrøtter, samt en smakfull pastinakkpure.
annekariin -
annekariin -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 indrefilet
  • 1,2 kg
  • 160 grader til kjernetemperaturen er ca
  • 65 grader La fileten hvile i minst
  • 15 minutter før du skjærer den opp i passe biter
  • 1 kg potet
  • hvitløk
  • 2-3 ss smør
  • 1/2-1 dl fløte
  • 1 egg
  • salt og pepper
  • sukker
  • 300 g sjampinjong
  • 1 ½ sjalottløk
  • 1 ½ ts smør
  • 1 ½ ts olivenolje
  • ¾ ts salt
  • ¾ ts pepper
  • 3 dl kjøttbuljong
  • eller kraft
  • 1 ½ dl kremfløte
  • 1 ½ ss lettrømme
  • 3-4 pastinakker
  • 1 ss meierismør
  • Litt fløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.