kutt opp grønnsakene som skal være med i de sauterte grønnsaker, forvell aspargesog sil av. Knus ca halvpartenavpepperkorneneog la de øvrige være hele, stek de på stekepannen til du får en herlig pepperduft, da tilsetter du konjakk og skrur platen opp på sterk varme
Hell aspargesene over i et dørslag og skyll de med kaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Kok opp lettsaltet vann i enliten kasserolle og la aspargesene fosskoke i et par minutter
Dette er en stor favoritt om dagen. Resultatet blir såå mye saftigere og mer smakfullt. Server gjerne meden frisk salat, fetaost, soltørkede tomater ogen god klatt mager kesam ♥
Helstekt svinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper. Hvordan slipe kniv på en trygg måte SoppsausFinhakk løk og hvitløk og skjær sopp i skiver eller båter
Når de er ferdig stekt tar du stekepannenavvarmen, har oppi en klatt kaldt smør, en grovknust hvitløkbit, og sveiper over mednoen dråper ferskpresset sitron
De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både medoguten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Det er ikke så ofte vi spiser indrefilet, jeg synes entrecote er et så mye bedre kjøttstykke på smak, men dette her var et nydelig stykke kjøtt, ogsammenmed balsamicosaus og herlige duchesspoteter - veldig godt
Hei igjen, da har fått gått lang tur i finværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gateneog i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristi himmelfartsdag
Om dere er mange rundt bordet kan denmed fordel helstekes og puttes i ovnen. Begynn medpotetene. Nå nærmer det seg nyttår, og da er det mange som serverer indrefiletav storfe
Asparges. Jeg endte opp med å kjøpe indrefiletav kalv. Det er ikke ofte vi unner oss, men kom frem til at det ikke var mye dyrere enn å kjøpe indrefiletav storfe på Meny
Avkjølog kjør sausen jevn medenstavmikser. Ytrefilet av svinMarinade til ytrefileeten. Jeg bruker en glassbolle med lokk og lar ytrefileeten marineres i ca
Aspargesbønner. Noen møre stykker indrefiletav okse kjøpt hos Strøm-Larsen på Torshov er å anbefale. Ha over olivenolje, litt presset sitron og et dryss maldon havsalt
Gni indrefilet inn med masse olje og urtekrydder og la den ligge i plast i kjøleskapet noen timer. Brun svinefilet raskt i en varm stekepanne med litt olje og smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.