Marinert kalkunmedaljong på appelsinpurre
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ¼ dl olje
  • 3 ss vineddik
  • 2 ss hakket frisk timian eller andre krydderurter
  • . ¼ ts pepper
  • 1 ss frisk kruspersille
  • 1 ss frisk basilikum
  • . 3 ss revet parmesan
  • salt og pepper
  • 3 stk. appelsin
  • 1 stk. purre
  • 2 båt presset hvitløk
  • ½ ts hvit pepper
  • 5 stk. grønne pepperkorn
  • skall av 1 stk. appelsin
  • skall av 1 stk. sitron
  • 1 stk. sjalottløk
  • 2 dl rødvin
  • 250 g ripsgelé
  • 2 ts tørr sennep
  • salt
  • 3 stk. rosépepper
  • 1 krm malt ingefær
  • 1 ½ dl portvin

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.