Kinakål1 rød paprika1 rødløkAspargesbønner20 rå scampiFrisk korianderNudlerMarinaden2ss fiskesaus1ts sesamolje2ss østersaus2 ss salt soyasausFersk korianderFersk ingefær1/2 rød chili1 ts sesamfrø1 fedd hvitløkBegynn med å skrelle scampi, finhakk og bland alle ingredienser som skal i marinaden
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Etter å ha vært på studietur i Windsor og spist en del pubmiddager hvor så og si alle rettene ble servert medcoleslaw var det på tide og teste ut en oppskrift fra Pølseveven jeg har hatt liggende lenge
Prøv deg på en asiatiskinspirert coleslawmed søt chili og sesamfrø. Jeg smaksetter denne med sellerisalt, for det gjør de ofte i USA, og jeg synes et dryss dill er nydelig oppi
Begynn med kålen litt før du skal lage maten. Coleslaw er perfekt tilbehør til grillmat. Bland kålen med havsalt i en bolle, og la det stå i en halvtimes tid
Nydelig forrett eller smårett, når det frister med noe hot, søtt & godt. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 2) Bland halvparten av flasken med mango curry med limesaft og soyasaus. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.