Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Olivenolje til å pensle fileten med. Bland så marinaden med grønnsakene og vend godt. Renskjær filetene for hinner, pensle de med olivenolje og ha på salt og pepper
Marinert svinefilet sammen med en fargerik fruktsalat er både sunt og veldig godt. Stek kjøttet på stekt varme i en stekepanne med litt olje til kjøttet er brunt på alle sider
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Dette har vi laget tidligere med bacon, denne oppskriften er her. Marinert svinefilet. ( marinade fra poseFørst tørket vi fileten med tørkepapir og la den i en pose med marinade i kjøleskapet
Oppskriften er med noen endringer inspirert fra et eldre Hjemmet. Svinefilet marinert i urter og akasiehonning passer utmerket både som en middagsrett eller som en del av et koldtbord
Kinakål1 rød paprika1 rødløkAspargesbønner20 rå scampiFrisk korianderNudlerMarinaden2ss fiskesaus1ts sesamolje2ss østersaus2 ss salt soyasausFersk korianderFersk ingefær1/2 rød chili1 ts sesamfrø1 fedd hvitløkBegynn med å skrelle scampi, finhakk og bland alle ingredienser som skal i marinaden
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Når du er fornøyd med resultatet, kan du legge skivene av svinefileten i sausen. Pynt med persille, og server gjerne med for eksempel ris eller potetpuré, og dine favoritt grønnsaker
Skjær det fri for hinner og klapp det tørt med tørkepapir. Krydre med salt og pepper. Når kjøttet nærmer seg ferdig, har du blåmuggost i terninger oppi stekepannen sammen med kjøttet
Kjøttet er smakfullt, mørt og rimelig, og kan varieres med mye forskjellig tilbehør. Dette er også mager mat, og med masse gode grønnsaker til, blir det sunt og godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.