Skikkelig snaddermat pågrillen ♫♪. Norsk lammekjøtt er av ypperste kvalitet, ikke rart da de fleste beiter i utmark, smaken varierer, sies det, om det er lam som har beitet på fjellet, ved kysten eller spist lyng på innlandet
Skjær auberginen i tykke skiver på skrå eller del i to på langs og deretter i 4 halvmånerHa skivene i et dørslag og dryss på godt med salt og la de stå i 30-45 minutter for å trekke ut fuktighetSkyll så for å fjerne det meste av saltet og tørk godt med papir- eller et kjøkkenhåndkle. Pensle marinaden på begge sider og la de ligge i ytterligere 10-15 minutterStek skivene (gjerne i en grillpanne) på middels til høy varme i ca 2-3 minutter hver side Legg over på et fat og ha på resten av balsamicoeddiken og hakket persille
Klem godt innimellom på posen for å blande godt sammen. Når du har fått god varme i grillen og grillkullet har fått grå farge da er det klart til grilling (for dem som bruker kullgrill)
Snu og vend på posen av og til slik at marinaden blir godt fordelt. Det blir mye grilling her hos oss for tiden, sene kvelder og sene middager, men det er ikke bare vi som griller her i strøket, det dufter deilig av gilling fra naboene rett som det er
Del maiskolben i to og auberginen i skiver og legg det pågrillen i noen minutter på hver side. Jeg vil denne uken ha daglige innlegg på bloggen med forskjellig grillmat av kjøtt med tilbehør
Grilling er en koselig og fin måte å tilberede maten på og er man litt dreven i kunsten å grille riktig, kan man tilberede de lekreste retter pågrillen
Træ marinert kylling, friske store mynteblad, på spiddene. Stek på grill eller. Legg over biter med blåmuggost ( middels på smak), druer, biter av melon eller
det legges pågrillen. Temperer kjøtt, dvs la det ligge fremme på kjøkkenbenken i et par timer før. Gni kjøttet in med salt og pepper og grill på varm grill
Kjappere måte og lage mat på, skal du lete lenge etter. Stek grønnsakene på høy varme. Kutter du grønnsaker og marinerer scampi på forhånd, er du klar til å spise på 10 minutter
Legg brødskivene på en stekeplate under grillenNår de så vidt begynner å få farge, ta de ut, snu dem og legg osten på toppenSett brettet tilbake i ovnen under grill til osten begynner å bli gylden
Grillmat trenger ikke nødvendigvis å dreie seg om kjipe flintsteksleiver og trailergrill, det finnes jo knapt nok noen ting som ikke kan gå pågrillen i disse dager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.