Jeg husker fra jeg var ung at skinkesteken ble smurt inn med sennep før den ble satt i stekeovnen. La de ligge med marinade minst et par timer i romtemperatur
Tørk svinekoteletter og gni dem inn med salt og pepper. Under steking smelter det meste av fettet og forsvinner, eller så kan du vente til etter steking med å skjære fettet bort
Den siste halvtimen kan kotelettene med marinaden stå fremme på kjøkkenbenken. 2 timer Den siste halvtimen kan kotelettene med marinaden stå fremme på kjøkkenbenken
Som tilbehør ble det varm kålsalat med epler og valnøtter, selvfølgelig kan du ha poteter, men kålsalaten var faktisk aldeles nydelig og holdt som tilbehør uten tvil
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Kinakål1 rød paprika1 rødløkAspargesbønner20 rå scampiFrisk korianderNudlerMarinaden2ss fiskesaus1ts sesamolje2ss østersaus2 ss salt soyasausFersk korianderFersk ingefær1/2 rød chili1 ts sesamfrø1 fedd hvitløkBegynn med å skrelle scampi, finhakk og bland alle ingredienser som skal i marinaden
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Kan også nytes til middag for fleire, kanskje med litt ekstra tilbehør. Medan kyllingfilêtene grilles skjærer du opp tomat, mozarella og litt rødløk på en tallerken
Nydelig forrett eller smårett, når det frister med noe hot, søtt & godt. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 2) Bland halvparten av flasken med mango curry med limesaft og soyasaus. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili. 500 g rå kjempereker/scampi med skall. 7) Bland grillet scampi med 1 ss mango curry saus, mango, koriander og chili
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.