Marokkansk inspirerte kyllingklubber med couscoussalat
Kjoekkenmagi
Kjoekkenmagi
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • For middag til fem personer brukte jeg ca:Kyllingform
  • 2 kg kyllingklubber
  • 1 paprika 1 rødløk
  • 1 purre
  • 1/2 squash
  • 10-15 cherrytomater Saften fra 1/2 lime
  • Frisk koriander til pynt
  •  
  • Marinade
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ss chilliolje
  • 2 ss olivenolje
  • 1/2 ss paprikapulver
  • 1/2 ss spisskummen
  • 1 ss tørket koriander
  • 1/2 ss kanel
  • 1/4 ss akasie honning
  • 1 klype salt
  •  
  • Couscoussalat
  • 250 gram couscous
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 agurk
  • 10-15 cherrytomater 1 purre
  • Saften fra 1/2 lime
  • Frisk koriander til pynt
  • Kok couscous etter anvisning på pakken, men ha spisskummen og paprikapulver i kokevannet.
  • Skjær agurk og purre i små biter, og del tomatene i båter. Når couscousen er ferdig blandes grønnsakene inn, press over saften fra 1/2 lime og smak til med salt.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.