"Julemarsipan, påskemarsipan". Marsipan er digg året rundt. Og når man kan lage en sunn marsipan-variant er det bare å gomle i vei med god samvittighet
Ha mandlene i en kasserolle og fyll på vann slik at det står over mandlene. Marsipan hører julen til, marsipan nisser, griser og juletrær, for ikke å forglemme marsipangrisen som er premie for mandelen i grøten
ENKEL marspian som er laget på null komma niks, men som er hundre ganger bedre enn marsipanen man kjøper på butikk som inneholder lite mandler og mengder sukker
Jeg har fått flere henvendelser om jeg vil dele oppskriften jeg bruker når jeg lager hjemmelaget marsipan, og det er klart jeg vil ♥ Oppskriften har jeg funnet HER, og jeg synes den er helt super
Enkelt å lage, få ingredienser og på grensen til sunt. Favorittgodteriet er marsipan. Form den rundt en kule av nougat og rull den i mørk sjokolade, så har du hjemmelaget Mozartkule
du skal lage to av disse for å få høyde på kaka. nomnomnom en av vennene mine hadde bursdag og jeg lagde marsipan kake med jordbærfyll, som smakte ganske godt
Jeg bruker Morten Schakendas oppskrift på mellomgrove brød til pinnebrødene mine. Ingenting er som å stå foran et bål, lukte (og hoste litt av røyken) med kalde kinn og kalde fingre mens du venter på at pølsene skal bli varme
legg de på ett bakepapir å strø på sukker og kanel. marsipan chps. skjær marsipanen i tynne chips. 1 rull marsipan litt sukker å kanel. stekes midt i ovnen på 190 grader i ca 8 min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.