Marsipankake med aprikos, banan og fersken
detsoteliv.no
detsoteliv.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Sukkerbrød
  • 5 egg
  • 150 g sukker
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • Eller bruk ferdigkjøpt sukkerbrødsbunn som er 24 cm i diameter (se tips).
  •  
  • Dynking
  • 0,5 dl melk
  •  
  • Fyll og pynt
  • 8 ss aprikossyltetøy
  • 5 dl kremfløte
  • 5 ts vaniljesukker
  • 2-3 bananer
  • 1 stor boks hermetiske fersken (se tips)
  • 500 g grønn marsipan (se tips)
  • 30 g valnøtter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.