Fikk spørsmål fra en kollega om jeg kunne bake til bryllupsfesten hans denne helgen, og det var allerede såpass mange andre som skulle bake, at alternativet som stod igjen var marsipankake
Et godt råd til diabetikere, ikke gift dere med en sørlending. Så her har man alternativer for de som er mat-allergikere Vi starter med selve kakebunnen til budapestkake…
Har du en god blender kan du knuse dem til mel i den, eller i en kaffekvern. Konklusjonen er at denne noe sunnere sjokoladekaken tåles bedre av de tandre gluten-magene her i hus og blodsukkeret går ikke like bananas som til vanlig, selv om man unner seg et mandig kakestykke
Og denne gangen hadde jeg lyst til å prøve på noe nytt, nemlig en åpen marsipankake. Når det kommer til fyll er pisket krem et must, men jeg liker også å ha vaniljekrem, bringebærsyltetøy og bringebær
Jeg har gjort litt om på oppskriften til svigermor og funnet at disse smaker helt himmelsk gode. Det fine med å lage medisterkaker fra bunn, er at barna syns det er moro å hjelpe til å trille før medisterkakene stekes
sjokolade, kakepynt, bær, mer marsipan eller annet til dekorering. marsipankaker smaker som oftest best etter at de har fått stått en stund, gjerne over natten, da saft har trukket seg inn i bunnene og kaken i seg selv har blitt mer saftig
P. o. s. t. e. d. n. 1. 6. f. b. r. u. a. 2. 0. 5. y. A. L. i. D. l. K. k. R. p. å. g. m. v. M. j. ,. ø. S. T. h. 4. ½. 3. 8. B. H. V. (. ). -. æ. 9. I. m L. d l. m l. e g
Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis og tilsett mel, bakepulver og vann. Hjemme hos oss betyr marsipankake noe spesielt å feire – og feire skal man jo ikke være engstelig for
Fikk i oppdrag å lage marsipankaketil en konfirmasjon - og det gjorde jeg jo. Jeg valgte marsipan til fordel for sukkerpasta, rett og slett fordi jeg selv synes marsipanen smaker best
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.