Likevel, vi kommer alltid tilbake til Tikka Masala. Tikka Masala. Riv ingefær og bland med hakket hvitløk, gurkemeie, Garam Masala, malt koriander, spisskummen og salt
TORSK MASALA. Relatert TORSK MASALA. Indisk kjøkken er et mangfoldig kjøkken og det er litt synd at det er så begrenset utvalg på indiske restauranter i Norge
400 gram kyllingkjøttdeig 1 glass tikka masala-saus (jeg brukte Uncle Ben’s) 1 løk 5-8 lasagneplater 2,5 dl vann litt revet ost til topping og en ildfast form. 1 glass tikka masala
Chana masala. tilsett gjerne litt finkuttet chili samtidig som du steker løk og hvitløk, eller tilsett litt chilipulver når du tilsetter spisskummen, koriander og garam masala
Hold deg varm med vegansk masala chai. I India drikkes masala chai hver dag, flere ganger om dagen. Tradisjonelt inneholder masala chai melk, men mandelmelk er en fullgod erstatning
Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så enkelt å lage sin egen, ferske chai-te (eller masala chai, som det egentlig heter når man blander te med krydder)
Oppskrifta på chana masalaen er inspirert av bloggen VeganMisjonens oppskrift, som du kan se her. Indisk kikertgryte servert med ris, sitron, veganske naanbrød og vegansk hvitløksdressing
Jeg fikk så lyst på noe skikkelig godt her om dagen og da falt valget på Tikka Masala. Resultatet ble en blanding av en oppskrift fra Trines matblogg og en oppskrift jeg hadde etter å ha vært på matlagingskurs hos Niru (Masala Magic) i Oslo
Stek opp og kok sammen tikka masala sausen. (3 posjoner) 400g svinekjøttFindus Middelhavsgrateng1 glass Tikka Masala (fant en på 80 kcal pr. 1 glass Tikka Masala
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.