MASTERCHEF – Signature dish
Vibeke Klemetsen
Vibeke Klemetsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer Vichyssoise-suppa
  • 250 gram med det hvite fra purren, det grønne snittes fint og spares til senere
  • 250 gram skrelte mandelpoteter, kuttet i biter
  • 50 gram smør
  • 8 dl vann eller kyllingkraft uten salt (Varier mengden med vann ut i fra hvor tykk du ønsker suppa)
  • salt
  • 4 dl fløte
  • 1 liten timiankvast
  • 1 laubærblad
  • Nykvernet sort pepper
  • Sellerisalt
  • 2 agurker
  • 1 dl hvitvinseddik
  • 2 dl vann
  • Litt sukker
  • sukker
  • 1 timiankvist
  • timiankvist
  • Olivenolje
  • Sitron
  • Gressløk
  • Salt og pepper
  • 2. Lag en lake ved å koke opp
  • 2-3 poteter
  • 4 dl olje
  • 3. Ta dem opp med en hull

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.