Siden vi ikke er i besittelse av den famøse «blast chiller» som er nærmest et must for alle deltagere i Masterchef Australia, så trenger man ganske mye tålmodighet
Helt ærlig så følte jeg at denne fordelen kunne felle meg, for med så lite greie jeg har på desserter ville den ekstra tiden egentlig bare skape forventninger hos dommerne som jeg kanskje ikke kunne leve opp til – om at jeg skulle hoste opp et kunstverk av en dessert, grøss og gru
Jeg er stor tilhenger av MasterChef Australia som har gått på TLC noen måneder nå. MasterChef finnes jo også i britisk, amerikansk og norsk utgave, og selv om Eyvind Hellstrøm og Gordon Ramsay kan være underholdende, er Gary Mehigan, George Calombaris og Matt Preston i en klasse for seg
Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedning av potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
Denne kremen laget vi to ganger under Masterchef, både første og siste dagen denne uken. I likhet med potetfondant, så er også sjalottløkkrem et tilbehør som er utrolig enkelt å lage og som gir mye smak
GA_googleAddAttr("Tag", "swedish-sausage-dish"). A recipe from the Danish “God Mad – Let At Lave” (Nice Food – Easy To Make) published by Lademann in 1976
-)På masterchef fikk jeg tips om hvordan man skulle lage den perfekte sjokoladefondant. Jeg er en ivrig seer av alle typer kokkeprogram som går på tv, og av og til plukker jeg opp noen tips og triks
Skulle jeg ha møtt opp på audition for Masterchef, er det dette jeg ville servert dem. Siden jeg aktiv skriver på denne matbloggen, prøver jeg så godt jeg kan å teste ut nye oppskrifter
Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
Du vil kanskje også likeAndebryst med rødvins- og appelsinglaze og duck skin crumbleEntrecote med bulgur og fetakremBlekksprut med linserFra Raw Food til Roar FoodVietnamesisk nudelsuppeHellstrøms pepperbiff fra Masterchef
Matt Preston, som de fleste kjenner fra Masterchef Australia, "den store bamsen,. FOTBALL VM i Brasil. TV, bena på bordet, kald øl eller iskald Cola og Cola Baked Chiken
The cheese shows its true character when grated in Mediterranean dishes. 15. 07. 2014. Dette er et sommerlig solbærsyltetøy som smaker spesielt godt til oster
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.