Matblogg: Eit herremåltid ein søndags ettermiddag
Lady Ingunns superduper blogg
Lady Ingunns superduper blogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2-3 dl væske må ein slå over grønsakene før ein legg kjøtet oppå. Putt ein termostat inn i kjøtet, slik at du kan følgje med temperaturen. Den skal i følgje Helles herligheter ikkje overstige 70 grader Steikeomnen skal først setjast på 200 grader Set inn kjøtet på steiking i 15 minutt, og skru så ned temperaturen til 110 grader Då skal kjøtet steike vidare i rundt 4 timar
  • 2 dl hønsekraft
  • 1/2 terning hønsebuljong og
  • 2 dl kokande vatn
  • 3 dl melk
  • 3 dl fløyte
  • 1-2 ss honning eller sukker
  • 3-4 plater gelatin
  •  
  • Like før servering
  • 1-2 persimon
  • 1-2 ss sukker
  • 1/2 sitron, safta

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.