Matmuffins med spinat og fetaost (glutenfrie)
veas.blogg.no - En blogg om foto, mote og den delen av verden.
veas.blogg.no - En blogg om foto, mote og den delen av verden.
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 16 stk
  • 4 egg
  • 3 dl vann eller melk
  • 2 ss olivenolje
  • 3 dl glutenfritt mel (gjerne grovt)
  • 2 dl havremel (Ta havregryn i stavmikseren og mal det til mel)
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ss fiberhusk
  • 1 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 2 løk (rødløk eller vanlig løk, du kan velge selv)
  • 100 g fersk spinat
  • ½ boks Apetina fetaost

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.