Endelig gourmet kveld hos oss med en svært så spennende meny. Det etterhvert så samkjørte kokketeamet okkuperte selvsagt kveldens hovedroller, mens Sviddå fikk spille annenfiolin i en sentral støtterolle
Søndag tar jeg over instagramkontoen til. Jeg tar meg alltid tid til å undersøke hva potensielle samarbeidspartnere har å tilby dere før jeg undersøker hva det vil gi meg
Legg trespyd i vann ca 1/2 time før steking slik at de ikke tar fyr. What to make. Vi er en familien som elsker Italia, og middelhavet generelt, og maten er intet unntak
Det tar tid å skape endringer og vaner som varer, og det BØR ta tid. Etter høytider og ferier er det mange som kommer tilbake i hverdagen og tenker at "Nå, NÅ skal jeg begynne å trene fem ganger i uka, spise sunt og ha alkoholfrie måneder frem til neste ferie"
Har komponert sammen nye energikuler og denne gangen av blåbær som gjør de supersaftig og farlig gode, og kunne kanskje omdåpes til dessertkuler… Er så utrolig greit å ha slike energikuler klare i kjøleskap eller fryseren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.