Jeg kjøpte mine på fredag på Matstreif, så da er det bare å bruke dem. Heisann, og god formiddag❤ Solen skinner, og det er rene sommertemperaturen ute – å deilig
Som nevnt tidligere var jeg på Matstreif i helgen og da fikk jeg med meg blant annet en pakke med Falafelmiks og Surdeigspulver fra Det Glutenfrie Verksted
Jeg fikk med meg et glass pærechutney fra «Nøring» under årets Matstreif i hovestaden på lørdag. Rødbeten er en av høstens mest populære rotgrønnsaker med sin litt søte smak og fantastiske farge
Det er mye som skjer i Oslo i helgen Matstreif, Båtfestival, KK-mila, Gave- og interiørmesse (Lillestrøm), så det får man si har vært fullklaff med været
Alle råvarene kan kjøpes på Matstreif som er i Oslo nå til helgen og dette er mitt bidrag til utfordringen på Matbloggsentralen, du kan lese om den ved å trykke her
Jeg ble veldig inspirert etter å ha truffet på de hyggelige folkene bak dette produktet på Matstreif i år og ble kjempe glad over å finne de i kjøledisken hos Matland i Moss
Fangsten fra Matstreif på fredag var blant annet sauser fra Stange og beter fra Bondens marked. Da var det på sin plass å lage en nydelig middag av disse råvarene
På årets Matstreif besøkte vi "Mat fra Troms". Et av høstens store høydepunkt er viltsesongen. Tilgang til kjøtt som ikke har blitt foret opp på kunstige midler gir alltid en følelse av luksus i det Pepperkvernske hjem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.