GA_googleAddAttr("Tag", "medieval-monday"). A medieval pie recipe from epicurius. An historic recipe dating back to medieval Wales, Chicken and Leek Pie offers incredible, comforting flavours and simple luxury
En riktig god og gammeldags suppe med hele gryn og bønner, næringsrik og mettende. Suppen kan lages dagen i forveien og varmes opp til middag en dag du har knapt om tid og skal ha middagen ferdig i en fei
Dagsinntak. Grønnsaker med kalkunpølse og litt spagetthiSalat med egg, cottage cheese, dressing, rugsprø & peppermakrell6-7 druerLaksefilet, scampi og hjemmelaget "potet/eplesalat" Lettis med hjemmelaget jordbærsaus & hjemmelaget sunnere sjokoladeVar på vekta i dag, bitteliten nedtur, men det fikser jeg
Originally this is an Indian soup, which the English have adopted as their own. Occasionally one sees the soup made with mutton, but most recipes use a hen when boiling the stock
1 – 2 dl. 2 – 5 dl vann. 3 – 4 ss smør. La suppen koke opp igjen og ha deretter i 3 – 4 ss smør og litt rapsolje. Smak så til med litt melk/fløte, 1 – 2 dl creme fresh, men ikke la suppen koke lenger. 1 – 2 dl creme fresh. 2 – 5 dl vann. 3 – 4 ss smør
Dette er en fantastisk god grønnsaksuppe med litt pasta og det aller beste, hjemmelaget pesto. Dette er bare så utrolig godt og vi hadde en deilig middag i dag
Thus, chicken soup. So. I have a cold. Enjoy. Norsk1/2 (80g) kyllingfilet i biter1/4 (40g) løk, finhakket1/2 ss (6g) smør1/4 ss karri1 fedd finhakket hvitløk1/2 boks (200g) hakkede tomater0
Vel hjemme fra noen fantastiske høstdager i T O S C A N A prøver jeg å gjenskape noe av det beste ved reisennemlig maten-enkel -velsmakende -hverdagsmatI dag har jeg lagd en G R Ø N N S A K S U P P E jeg har tatt utgangspunkt i en oppskrift jeg fikk der vi bodde, men justert den litt etter norske forhold
Dette er en varmende grønnsaksuppe medmye smak som har sin opprinnelse i Provence,der får man den servert med pesto og parmesan ogsammen blir dette et mettende og godt måltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.