Form til boller med hjelp av en teskje/barneskje dyppet i kaldt vann. 100 g smør 2,5 dl melk 2 stk egg 2 ss sukker 0,25 ts salt 1 ts kardemomme 400 g hvetemel Slik gjør du detMelboller. Glatt til røren med en slikkepott, dekk med litt plast og la røren svelle 10-15 min
Da vi hadde spist oss gode og mette, var det noen skiver medoksekjøtt igjen. Derfor er den perfekt å ha med på pikknikk eller som niste på en lengre dagstur
Skjær løken i tynne skiver, rens sjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre til den begynner å få litt farge før du heller den i gryten med kjøttet
Grønnsaksuppen skal serveres først, medmelboller. I grønnsaksuppen skal det også være melboller. Man koker først store kjøttstykker av storfe i vann, sammen med litt krydder i ca
Begynn med å skjære kjøttet i terninger ca. Kok ut stekepannen, tørk av den og ha i smør/olje på nytt for å surre løk og hvitløk, gjør det samme med sopp, bacon og tilslutt surrer du grønnsakene og da tilsetter du tomatpure helt mot slutten, hell alt etter hvert i gryten med kjøttet
En av de dagene som krevde middag med kjøtt og saus. En litt annerledes, supergod og smaksrik asiatisk saus til oksekjøtt som biff, oksestek, karbonader og alt annet som en gang har sagt møøøø
Denne marinaden synes jeg er kjempegod til spesielt oksekjøtt, men du kan også bruke den til andre kjøttsorter( se nedenfor) Hensikten med marinering er først og fremst å gi kjøttet ekstra smak, alt etter hva du lager marinaden av
Jeg startet med risen. Jeg startet med risen. 1 ts maizennamel blandet med 1 ss vann. Ha sesamolje i pannen, sammen med rød pepper, bønnespirer og sukker ertene og stek i ca 1 min. 1 ts maizennamel blandet med 1 ss vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.