Noen gang smakt iste med jordbær. Oppkuttete ferske jordbær. Fort gjort og smaker friskt og godt. Når isteen skal serveres helles den over i serveringsglass og tilsettes ferske oppkuttede jordbær samt isbiter
-“Jeg er veganer, så jeg spiser ikke ost. Det er ikke lett å være gjest, eller arrangere ost- og vin kvelder om man ikke tåler melk eller unngår dyreprodukter, men hva om jeg gir deg alt du trenger for å planlegge en melkefri oste kveld
SKRELL RABARBRAEN, DEL DEN I BITER OG KOK I VANN OG SUKKER TIL DEN ER MØR. Jeg lagde en klassisk italiensk inspirert vaniljeis, som jeg plasserte midt i en jordbær og rabarbrasuppe
Du kan bruke feks kokosolje, melkefritt smør eller smør alternativ. Du må naturligvis bruke et brød som passer ditt kosthold enten det er vanlig, glutenfritt eller vegansk
3 ss eplemos (hjemmelaget utensukker, gjerne med litt kanel). 150 grader i 15 min, så skru ned varmen til 100 grader, legg de over på rist og sett opp døren på gløtt en times tid
Lar du brødene avkjøles på rist, uten håndkle, blir. I dag var det tips til is av frosne bananer, bringebær, eggeplomme, kokosmelk, litt ekte vanljepulver og topping med kokosflak, ceylonkanle og litt honning
Bland inn en trededel av den vispede aquafabaen med den smeltede sjokoladen. Ikke vær skremt av navnet til en av ingrediensene i oppskriften, fordi du har den sikkert hjemme uten å vite det
100 gram rismelkesjokolade, grovhakket. Moss the bananas well and set aside. You can use a fork or have the bananas in a blender to get a single smoother pure
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.