Denne gangen ville jeg prøve medbyggmelog solsikkekjerner. Denne er en type brød jeg har laget mange ganger, men jeg forsøker meg med litt ymse hver gang jeg forsøker
Tilsett fordeigen sammen med hvetemelet og elt godt sammen, deigen skal være litt klissete. kjevle den deretter ut til en firkant på størrelse med langpannen din (jeg brukte en litt mindre panne for å få et noe høyere brød)
Disse rundstykkene er bakt medbyggmelogyoghurt, har masse smak i seg og har en fin konsistens. Pensle med egg eller vann og bruk gjerne havregryn eller frø til å strø over
Hvorfor ikke starte dagen med noen hjemmebakte rundstykker til familien. Disse er enkle å lage, og for all del bruk av det melet du allerede har i skapet selv om det er rug, spelt, hvetemel eller havremel
siktet byggmel. Dekk med plast/kjøkkenhåndkle og hev i ca. De er grove og gode, sprø utenpå og myke inni og gir en sunn og deilig start på dagen (passer også godt til lunsj og kveldsmat)
Når paven, den smått farlege delen av krabben var fjerna, starta arbeidet med å få ut all mat av buret, klørne og ikkje minst sjølve skjelettet, der festene til klørne sit
Uansett, jeg kaller det en pai da det er det vi er mest kjent med her i landet. Paibunnen har jeg laget både grovere, magrere og mer proteinrik – fordi jeg kan, og fordi det er godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.