Middag. omelett stekt i smør3 egg, 70 gr sjampinjong, 15 gr vårløk, 50 gr brie, ,55 gr avokado, 15 gr tomat1 kopp kaffe med 13 gr fløteTotalt. Kyllingklubber med ovnsstekte grønnsaker250 gr kyllingklubber50 gr rødløk, 100 gr squash, 100 gr sellerirot, 50 gr paprika, 1 fedd hvitløk, sambal olek, salt og pepperForvarm ovnen till 200 grader. Hakk hvitløken og bland litt diverse krydder i ca 0,5-1 dl rapsolje sammen med hvitløk og sambal olek. Hell over kyllingen og stek i ovnen 15-20 minutter. Etter 15-20 min fordeler du grønnsaken over og steker videre i ca 15 min. Totalt 12,57 karberHar fått helt kick på kyllingklubber, kjøper 2kg på rema for under 70,- kr ( frysedisken ). 15 gr vårløk. 15 gr tomat. 1 kopp kaffe. 13 gr fløte. 4,05 karber Middag. 100 gr squash. 100 gr sellerirot. 1 fedd hvitløk
I dag får du en oppskrift fra Rawfoodboken, Indisk Curry med Blomkålris. 1/4 rødløk, i små terninger. 1 håndfull aspargesbønner, kuttes. 1/2 squash, i terninger. 1 stor gulrot, skjæres i terninger eller skjær lange strimler med potetskreller/ostehøvel. 1 liten rød paprika, kuttes i terninger. 1/2 stor avokado. 1 dl cashewnøtter, bløtlagt (ved nøtteallergi kan du sløyfe nøttene og i stedet bruke 1 stor avokado). 1 ts agavesirup. 1/2 ts gurkemeie. 1 ts spisskummen. 1 ts korianderpulver (evt. 1/4–1/2 rød fersk chili (ettersom hvor sterk du ønsker den). 1/6 ts himalayasalt. 1/2 fedd hvitløk. 1 ss tamari. 1 håndfull fersk koriander. 15 min. 1/2 blomkålhode. 1 ts eplesidereddik. 1/4 ts agavesirup eller honning. 1/4 ts himalayasalt. 1/2 ts tamari. 1/2 dl pinjekjerner (kan sløyfes). 1/4 rødløk. 1 håndfull aspargesbønner. 1/2 squash. 1 stor gulrot. 1 liten rød paprika. 1/2 stor avokado. 1 dl cashewnøtter. 1 stor avokado. 1 ts. 1/2 ts gurkemeie. 1 ts spisskummen. 1 ts korianderpulver. 1/2 rød fersk chili. 1/6 ts. 1/2 fedd hvitløk. 1 ss tamari. 1 håndfull fersk koriander. 15 min. 1/2 blomkålhode
Siden dette er Norge sin nasjonalrett skulle det vel bare mangle at retten har sin egen dag. I anledning av fårikålens dag som er i morgen, tenkte jeg at kunne dele oppskriften på en klassisk fårikålgryte som vi benytter her i huset
Dag 3 av Kakekrigen var oppgaven å imponere med sjokolade. Formen jeg har brukt er 18 cm i diamenter. 1 egg. 100 g 55% kokesjokolade. Stekes på 180 grader i ca. 1,5 dl kremfløte. 1,5 dl kremfløte. 1 eggeplomme. 40 g hvit sjokolade stekes på 130 grader i ca. 10 – 15 minutter. 1 egg
Fredag fikk jeg en kurv med lokale matvarer fra MENY-lauget. MENY-lauget har reist land og strand rundt for å finne frem til de ulike fylkene som har satt sitt preg på matkulturen vår
Dagen er først og fremst viktig i engelskspråklige land hvor den har fått et kommersielt preg og markeres ved kjøp av gaver og sending av kjærlighetsbrev eller -kort, ofte anonymt
Gårsdagens lille treningsøkt ble en liten halvtime på tredemølla her hjemme. Fortsatt god tors(k(dag. 1 brokkoli. 1 eple. 1/2 paprika. 1 ts sennep. ♥ Bak torsk i ovnen på 180 grader i 16-17 min, ha salt og pepper over etter steketid. 1 brokkoli 1 eple. 1/2 paprika 5 ss gresk yoghurt. 1 ts sennep
Jeg har til og med tenkt til å ha helt treningsfri i dag. Vi skal ha middagsrester fra i går, men her er en sunn fiskemiddag til de som ønsker en litt lettere start
Kjempegod, litt HOT laksemiddag, fiks ferdig på under en halvtime. En nydelig 3 rettes meny, med smak av havet og en nydelig dessert. Laget av 100% Glera, den grønne druen i den populære prosecco fra Veneto i Italia. Pra Soave Classico Superiore 2013
Fra Firestjerners- middagen hos meg. • 10 store runde rispapirflak. • 1 dl mandler. • 1 ss olivenolje(eller kaldpresset sesamolje). • 1/3 purre. • 1 fedd hvitløk. 1. Forvarm stekeovnen til 150 grader. • 1 gul paprika. • 1 fedd hvitløk. • 1 avokado. • saft av 1 sitron. 1. • 100 gram parmesan. • 1 potte bladpersille. • 1 potte dill. 1. Legg i et dørslag og dryss over 1 ts havsalt. Tilsett løk, tabasco, 1 ts havsalt og 2 krm pepper. • 1 bit ingefær, tommelfingerstor. • 1 gul løk. • 1 rød paprika. • 1 boks valgfrie bønner, 3-4 dl kokte. • 1 lime. 1. Kok opp og lad det småkoke i 10 minutter. Pavlova med bær og frukt – dette var jo vinnerdesserten min fra Masterchef og min favorittkake nummer 1 som jeg har skrevet om flere ganger på bloggen. • 1 ts vaniljesukker. 1. Stekes på 140 grader på nederste rille i ca 1 time. • 1 egg (valgfritt). • 2 1/2 dl lettmelk. • 1 ts vaniljesukker. • 11/2 dl kremfløte. • 1 ts sukker. 1. Del på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane) 10 store runde rispapirflak. 1 dl mandler. 1 ss olivenolje(eller kaldpresset sesamolje). 1/3 purre. 1 fedd hvitløk. 1 gul paprika. 1 fedd hvitløk. 1 avokado • saft av. 1 sitron. 100 gram parmesan. 1 potte bladpersille. 1 potte dill. 1 bit ingefær, tommelfingerstor. 1 gul løk. 1 rød paprika. 1 boks valgfrie bønner, 3-4 dl kokte. 1 lime. 1 ts vaniljesukker. 1 egg (valgfritt). 2 1/2 dl lettmelk. 1 ts vaniljesukker. 11/2 dl kremfløte. 1 ts sukker
Min kjære og jeg skal ha familiemiddag i dag, med min far, mine brødre og svigerinner. (ja, jeg er fremdeles lillesøster, selv om jeg snart er halveis til 100) kan imponere litt. Valgte en 100% Barbera, lagret på ståltanker. Pietro di Campo Silenzio Barbera 2014. Alkohol 12,50%Sukker. Pietro di Campo Silenzio Barbera 2014. *)2014. Barbera 100%. ståltanker i 8-10 dg. Alkohol 13,00%Sukker
Jeg startet dagen med å lage en ny porsjon lavkarbo rundstykker. I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dag også gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg
Jeg må bare si at middagen var helt ubeskrivelig god altså, meny har tilbud på ytrefilet av svin så det ble pepperbiff med fjorland bernesaus og en deilig salat med alt mulig godt i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.