Krydda fiskenmed kryddor och salt. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Naan-brød. Naan-brød. 0,75 dl melk0,75 dl yoghurt2,5-3 dl hvetemel 1 ss olje1 ts sukker1/2 sammenpisket eggca 12,5 g gjær1/2 ts garam masala . Bruk hvetemel og klapp utover 3 flate brød med slikkepotten. Stek på 250* ca 6-8 minutter
Ikke la det ligge for lenge ettersom sitrusfrukter nærmester "koker" kjøtt litt og man kan tydelig se at kjøttet lysner (gjelder også ved bruk på fisk)
Den kan like gjerne gjennomføres på et par timermed godt resultat vil jeg tippe, dog kanskje ikke like god, men her snakker vi nok noen nyanser muligens
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis merfisk
-Randi Annette-. Spiser du nok fisk. Her har du en enkel oppskrift. Men, jeg skulle ha fisk uavhengig av hva jeg hadde av tilbehør, så da brukte jeg av det jeg hadde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.