Skjær kjøttet i passe skiver, skjær bort evt avskjær, og bank det med kjøtthammer, kjevle el. La den koke litt, ta i litt muskattnøtt(om du vil), salt og pepper
Blinde soner, speil ogblinkende lys Var tre ungdommer i følge på moped og lettsykkel som. Eller muligheten for å få en koselig prat med ei venninde med eget smykke på to hjul i sommersola på en terasse på Hitra
Samtidig skal det nevnes at dette er en av rettene som ble brukt i filmen «Julie og Julia» som i utgangspunktet inspirerte meg til å starte egen matblogg, det er derfor ekstra stas for meg å presentere den for dere her og nå
DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMEROG FASONGER ER I ALLE BUTIKKEROG PÅ MANGE KJØKKEN. Dette er ikke nødvendig, det er for å få litt ekstra smak fra karamelliseringen med i gryta ogvidere inn i den skyen som blir til sist
Selv om trening for meg er en stor og viktig del av hverdagen at det går foran mye annet, så vet jeg at detikke nødvendigvis stemmer for alle Så ikke ha dårlig samvittighet om du av og til ikke får trent som du vil, livet skjer noen ganger, ogdet er ikke alt man kan planlegge
Til og med desomikke liker gulrotkake. Pynt gjerne kaka med strimler av gulrot, friske bær (ikke frosne, de safter seg ogdet blir ikke så delikat) eller hakkede valnøtter
Tarte tatin - dendeilige franske opp-ned-eplekaken har du helt sikkert hørt omog kanskje prøvd. Hvil i kjøleskap en halv time og kjevle deretter ut en tynn deigsom kan dekke paiformen din
jeg slet ikke så veldig hardt akkurat, ettersom jeg ikke har så stor fart akkurat, men fløt ikke heller direkte fint, og var sjeleglad detikke var mer enn toppen et par mennesker å se, spesiellt i motbakkene
Har du lyst til å få tilsendt en uke av mitt onlineprogram - GRATIS kan du lese omdette HER Nøkkelen til et vekttap ligger nemlig ikke bare i hvor mange kalorier du spiser, det handler ogsåom å gi kroppen nok næring
Pakk inn restane av steika i plast, eller vakuumerden, så har du pålegg i dagane som kjem. «Sunday roast» – som ofte er identisk med ein klassisk roast beef med omnsbakte poteter og sjysaus – er med god grunn ein klassikar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.