Med denne oppskriften pleier det å bli nok saus til to ekstra middager. Du har jo selvfølgelig gjettet hvilken oppskrift det er allerede… nemlig «Chicken TikkaMasala», eller kyllingtikkamasala på godt norsk
- 2-3 kyllingfileter- salt- spiskummen- malt koriander- 2 dl matyoghurt eller yoghurt naturell- 1 stor løk- 4 fedd hvitløk- ca. 5 cm fersk ingefær- 4 ss garam masala krydder- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater- 3 dl fløte(- 1/2 finhakket chili med frø og kayennepepper hvis du vil ha et hottere resultat)- 2 dl bulgur- 4 dl vann- 1/2 ts saltBle du fristet. 2-3 kyllingfileter. 4 ss garam masala
Endelig fant jeg en KyllingTikkaMasala oppskrift som ikke er like komplisert som de veldig mange jeg har lest om før(som da har gitt meg litt skrekken fra å prøve)
Bland kyllingfiletene med marinaden og la den stå kjølig i minst én time. Tilsett så finhakket hvitløk og ingefær, garam masala, paprikapulver og chilipulver, og fres videre noen minutter
Det har vært mye søtt her i det siste, på tide med et smakfullt middagstips. Kyllingtikkamasala. ♦ Skjær kylling i terninger og stek sammen med hakkede tomater, tomatpuré og krydder
God middag. La sausen putre på lav varme mens du steker kyllingen. Her får du oppskrift på hjemmelaget TikkaMasala som jeg garanterer kommer til å falle i smak
Mal cashewnøttene, tilsett disse og stekte kyllingfileter. Selv om vi ikke hadde hjemmelaget denne gangen tenkte jeg å legge inn oppskrift på Chicken TikkaMasala uten bruk av ferdigsaus
Sammen med de andre ingrediensene gir dette masse gode smaker, og du får en herlig indisk middag som krever lite forberedelser og ellers koser seg i ovnen mesteparten av tiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.