FISKEMIDDAG UTE I SPISEKROKEN
På kjøkkenet mitt og i hagen min
På kjøkkenet mitt og i hagen min
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 liten løk finhakket, 1 fedd hvitlkøk, 1 liten guldropt og 1 potet. Alt kokes i 12-15 min i lettsaltet vann og moses med stavmikser. Bruk kokekraften til å spe med. Hell over i en bolle smak til med sitronsaft, gurkemeie, salt og pepper. Bland inn 2 dl yoghurt naturell og hell dette over fiskefiletene som ligger i ei ildfast form. Du kan bruke hvilken hvit fisk du vil. Laks, ørret og makrell passer kanskje ikke. Passer godt med dill til denne retten.
  • 200 C i ca
  • 15-20 min Jeg serverte med lettkokte fenikkelskiver, gulrotstaver og små neper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.