1 liten
løk finhakket, 1 fedd hvitlkøk, 1 liten guldropt og 1 potet. Alt kokes i 12-15 min i lettsaltet vann og moses med stavmikser. Bruk kokekraften til å spe med. Hell over i en bolle smak til med sitronsaft, gurkemeie, salt og pepper. Bland inn 2 dl yoghurt naturell og hell dette over fiskefiletene som ligger i ei ildfast form. Du kan bruke hvilken hvit fisk du vil. Laks, ørret og makrell passer kanskje ikke. Passer godt med dill til denne retten.
200 C
i ca
15-20 min
Jeg serverte med lettkokte fenikkelskiver, gulrotstaver og små neper
Denne superenkle fiskeformen er ikategoriensent-hjem-må-handle-skal-rekke-noe-etter-middag. Fra jeg gikkinnibutikken tok det mindre enn en time før middagen var serveringsklar
påskedagsmiddagen reddet. Jeg hadde tenkt å be svigermormor om hjelp tilrensing og forberedelser av fisken, og tilfeldigvis hadde hun hørt Bodil Nordjore iNitimen fortelle om langsteking av hel fisk
Jeg hadde litt grønnsaker å bruke opp før kjøleskapet ble forlatt iferien, så denne gangen ble det laksefilet med søtpotetstaver, brokkoli og gulrøtter
Jeg hadde allerede alt i huset, men ingen kjørvel og torsken var utenskinn. DET ER DET JO ALLTID,. men denne gangen villevi ha noe som det var litt mer klasse over enn en hverdagslig kokt eller stekt torsk
Fiskekaker, grønn salat og blomkålsalat er en rask, sunn og ikkeminst god hverdagsmiddag. Lett i magen er den også, og det passer Fruene godt nå på sommeren
Her får du tipstil tre geniale og lettvinnefiskeretter som jeg håper frister. Ovnsbakte fiskeretter passer ypperlig som både hverdagsmat og helgemiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.