Jeg fikk lyst på noe annet enn Noka til middag i dag siden det er lørdag. kjøttsaus, speltlomper, cottage cheese, kjøttsaus, speltlomper, cottage cheese, kjøttsaus og til slutt ost på toppen
Det er et eller annet som oppleves helt galt med å legge ting under grillen, enn oppå. Forsøket på å lage en video av hverken akkar eller salat i dag gikk litt skeis, det viser seg at det er en god ide å trykke på record når du har en plan om ta opp
den fantastiske kokeboken som byr på en mengde tips, oppskrifter og bruk av spennende teknikker. -). Smak underveis sånn at du får akkurat den smaken du liker
Pakk eplene inn i cellofan- eller papirposer, mine er kjøpt på Panduro. Når du har kuttet alle eplene fordeler du dem på stekebrett kledt med bakepapir
Det som gjorde kaka til ei discokake til slutt var ein søt osteglasur med rosa og lilla strøssel på. Dra røra utover mot sidene, den hevar seg veldig på midten
Ph-verdien i jorda har mye å si for trivsel og vekst til plantene, vanligvis er det ikke nødvendig å kalke, men jordsmonnet her på øya har veldig lav Ph
Men etter jeg tok en titt på den gamle bloggen min fikk jeg mer motivasjon igjen, rett og slett fordi det var mange oppskrifter jeg hadde glemt en stund
Stek på nederste hylle ca. Mandagsrestemiddag - kyllinggryte med potetmoslokk. Ferdig stekt down under. Stekeovn 200 grader ca. med saus (viktig at det er noe saus, ellers kan det bli tørt)potetmos av kokte poteter eller lag fra 1 poselitt melk eller fløte 1 egg2 ss smør salt og pepper1 dl revet gouda eller 1/2 dl revet parmesan---Jeg hadde rester av kyllinggryte med sweet chilisaus. 20-30minutter
- Jeg er veldig glad i stroganoff altså. Sett vann over til koking Kutt opp brokkoli + stilk i små biter Kutt opp blomkål Kokes mørt I mens begynner du på gryteretten
Sett koppen i mikrobølgeovnene i ett - to minutterpå full effekt. Det er også veldig praktisk å kunne lage bare én porsjon, da man jo lett kan få lyst på noe godt, også selv om man er alene
Spesielt i de som har mat fra sør-øst asia. Laksa trenger ikke på noen måte å være brennsterk, de gangene jeg har fått servert laksa har den snarere vært behagelig krydret og ofte langt mildere enn det curryene jeg har spist i årenes løp
Personlig får jeg alltid lyst på noe søtt etter middag - alltid. For forskning viser at det å unne seg en liten dessert hver dag faktisk kan være med på å dempe søtsug og forhindre skapvandring på kveldene
Under har jeg regnet ut hva det du ser på tallerkenen (+ litt til) kostet meg å spise. Poenget her er ikke å snu og vende på hver eneste krone, selv om det kan se sånn ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.