Smaken pådet marinerte kjøttet, ble kanskje litt for intens og kunstig for min del, og kan kanskje være litt gjenkjennelig med dentradisjonelle «taco seasoning» som man finner i taco-hyllene i butikken
Venterett tunfisk med balsamicoForrett bruschetta med blåskjellHovedrett lam men husker ikke hva det het det som kom medDessert pistasj creme brulee med iskremBetalte 45 euro for detteinkludert vin Dette var godtHeldigvishadde en av de andre jentene med seg kamera slik at jeg fikk tatt noen bilder. 45 euro for detteinkludert vin Dette var godt
Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Når jeg har kveldsvakt er det greit med en lettvin middag. Rør til det har smeltet. Gubben er i hvert fall veldig fornøyd med å komme heim te ferdig middag
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Dennemiddagen lager seg nesten selv. Jeg er veldig glad i å lage god mat fra bunnen av, men det trenger ikke alltid være så tidskrevende som mange tror
Herlighet så lettrørt jeg er, men samtidig er det herlig å kunne vise en litt mer personlig side av seg selv enn bare trening og mat som ellers kommer opp på sosiale medier
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.