Velkommen hvis du har mulighet til å bli med. I går testet jeg ut en ny måte å lage røkt kolje på. Vanligvis pleier vi trekke fisken, ha poteter og gulrøtter til og eggesmør såklart
Jeg lagde derfor her om dagenen lekker fiskemiddag med østersaus, fishsauce og sweet chilisaus. Laks kan lages på mange måter, men jeg er nok aller mest glad i asiatiske varianter
Vi spiste dennesalatensammenmed focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten. En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten
Retten er rask å lage, om du ikke er for treg medkniven. Litt god tid i innvandrerbutikken "Jalla" i Mjøndalen resulterte i masse grønt, så da er det bare å lete frem den rette oppskriften for omsetting av innkjøpet
Hakke en håndfull med mynteblader, fersk koriander og bladpersille og litt chilliSkar så opp ribben i passe stykker og surret bitene raskt i den seige massen og strødde urtene over
Blåskjell meden litt annen vri enn hva oss fleste er vant til. Jeg har lagd blåskjellenedennegangen på grillensiden det er sommer og sol, men har du ikke grill kan du gjerne lage disse i en vanlig kjele
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker. Jeg anbefaler å bruke den, men dersom du ikke har, så går det bra å smake seg til med salt i stedet
Tar ikke så ofte bilde av middagen min, men det fikk jeg hvertfall gjort noe med i dag. Jeg er ikke såå opptatt av lavkarbo som dere vet, men ris og pasta er jeg jo ikke særlig glad i (har aldri vært) og poteter blir man lei av
Ikke nødvendigvis supersunn med nazi regime, men andre middager enn del vi vanligvis har. På søndag bestemte jeg meg for at dene uka skulle bli annerledes på matfronten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.