Jeg fant oppskrift på hjemmelagetkebabkrydder i en blogg ->HJEMMELAGETKEBABKRYDDER. Pitabrød av spelt fra Hatting smaker fortreffelig og er enkle å varme opp til formålet
Mange har benyttet de fine dagene til å børste rusta av grillen, og finværet skal bare fortsette. The post Shish kebab med tabouleh, hummus og hjemmelaget pita appeared first on
Pølse-/kjøttmiddag. Stekt entrecôte med hjemmelaget peppersaus, baktpotet ++. RosemarinPaprikaTimianChiliHvitløkJeg prøvde meg også på litt alternativt tilbehør - sprø gulrotchips som jeg stekte med litt salt/pepper/rapsolje i ovnen sammen med litt søte eple/sjalottløk/honning
Og så er den proppfull av antioksidanter, som gjør den til en skikkelig ”anti-age-urt”. Vil at du masken skal gi mer fukt kan du tilsette en teskje oliven-, mandel- eller aprikoskjerneolje
Da er vi i gang med prosjekt "suppeuke" her hjemme - hvor min plan er å teste ut flere ulike supper. Først lager du en bunnjevning av smør og hvetemel som du sper ut med melk
Avocado smaker himmelsk til det meste, oxo til burger. 700-800g kjøttdeig3 ss potetmel1 egglitt krydder (paprika, spiskummin, koriander, salt, pepper)noen skiver cheddarostsmør til å steke itilbehør som syltet agurk, tomat, løk, avocado, salat, pinjekjerner, aioli, barbequesaus ++Bland først sammen egg, potetmel, krydder og kjøttdeig en bolle. Form ut 4 burgere av kjøttdeigen som du allerede har blandet sammen. 700-800g kjøttdeig
Denne sausen består av. Hjemmelaget pizza har etterhvert blitt lekende lett å lage. 1/2 kg hvetemel1 pose tørrgjær3dl lunket vann1 dl rapsolje1 klype saltKna alt dette godt sammen i 5-10 minutter til du får en glatt deig
Jeg prøvde meg nettopp på en ny brødoppskrift litt inspirert av ingrediensene i et Bibelsk brød, Esekielbrød, som regnes som et av verdens sunneste brød
Etter jeg smakte hjemmelagetkebab der, fikk hun ikke fred før jeg fikk framgangsmåten i boks. En pose med finnebiff kjøtt (reinsdyrskav, fåes også som First price variant)
Sausen har jeg på forhånd laget av. Om du får lyst på pizza og har fornuft nok til å ikke velge de "ferdige frossen pizzaene" så er dette oppskriten på en god pizzadeig
Kjøtt er jo best tett opp til utløpsdato - hvor kjøttet er på sitt møreste. Det var nettopp det som skjedde sist helg, da jeg kom over et flott stykke ytrefilet av storfe i tilbudsdisken på Mega
Dette er en snadderoppskrift jeg lagde for første gang i fjor sommer. Jeg dro den frem igjen her for noen uker siden og har helt glemt å dele den med dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.